Heb je even tijd?

Luister dan naar het verhaal
achter Arnhemsmeiske! 🙂

wie zit er eigenlijk achter arnhemsmeiske?

Achter ARNHEMSMEISKE zit ik, Janneke.

Ik ben geboren in 1977 (reken zelf maar uit hoe oud ik dan nu ben) in Alphen aan de Rijn. Via verschillende omzwervingen kwam ik al snel in het Arnhemse terecht. Ik ben geen écht Arnhemsmeiske dus, maar zo voel ik me absoluut wel!

Ik woon in een gezellig flatje samen met huisgenootje Luna, een zwarte kat. Veel Arnhemse stadsparken zijn op loop- of fietsafstand. In het weekend ben ik ook vaak in Ravenstein te vinden – een klein stadje nét over de grens met Brabant. Daar wonen mijn vriend en zijn dochters. De omgeving daar is ook prachtig (al eens op de Maashorst geweest?), maar er gaat toch niets boven de natuur rondom Arnhem!

Ik ben in 2015 begonnen met fotograferen en niet meer gestopt!

Hiernaast (of hierboven als je mijn website op je telefoontje bekijkt) vertel ik hoe ARNHEMSMEISKE is ontstaan. Ik kan nogal kletsen, dus als je jezelf wat tijd wilt besparen, kun je ook zelf lezen wat het verhaal achter ARNHEMSMEISKE is!

In de loop van de tijd ben ik af en toe in de media verschenen. Soms omdat ik een prijs of nominatie in de wacht sleepte en soms voor een interview of iets anders. Ben je benieuwd?
Lees dan hier verder!