Online leren

Sinds de Corona-crisis is online leren niet meer weg te denken uit ons leven. Webinars en online cursussen; we zijn er al aardig aan gewend geraakt.

Fotograferen leer je natuurlijk voor door te doen. Door de natuur in te gaan met de camera en door veel te oefenen. Die vingervaardigheid en het inzicht is lastig aan te leren via een computer- of telefoonschermpje, maar inspireren en technische basiskennis aanleren kan natuurlijk wel. En dat doe ik graag in de Arnhemsmeiske Academy. 

 

De Arnhemsmeiske Academy bestaat pas sinds half oktober 2022 en is dus nog erg nieuw. Op dit moment vind je er enkel nog een gratis mini-cursus ‘paddenstoelen fotograferen’. De bedoeling is de ik de leeromgeving ga vullen met mini-cursussen die tegen een klein bedragje kunt aanschaffen. Zo kun je precies kiezen wat jij leuk vindt en waar je inspiratie en kennis over wilt opdoen.

Ik zou zeggen: ben je benieuwd wat ik te bieden heb? Neem gerust een kijkje in de Arnhemsmeiske Academy. Als je je vrijblijvend registreert, krijg je direct toegang tot de gratis mini-cursus ‘paddenstoelen fotograferen’!