Arnhemsmeiske

…. omdat leren zo veel leuker is

als je het samen doet.

Workshops

Op deze pagina zet ik alle workshops nog even op een rijtje. Wat kun je verwachten en wat ga je ongeveer leren? Je leest er hier alles over!

Een overzicht van alle tot nu toe geplande workshops voor 2020 vind je hieronder.

Wat kun je verwachten?

ARNHEM ontdekken

De workshops vinden allemaal plaats in en rond Arnhem. Arnhem is een groene stad en dat is te zien aan de vele stadsparken en landgoederen. Ik zoek met jullie één van deze mooie plekjes op!

de kleine natuur

 Heb je mijn instagram-account al eens bekeken? Mijn grote voorliefde is de ‘kleine natuur’: insecten, bloemen, paddenstoelen… eigenlijk alles wat mooier wordt als het door je lens van dichtbij bekijkt. Mijn workshop zal dan ook vooral de focus hebben op die kleine wereld!

gezelligheid

Mijn workshops vinden meestal plaats ín of in de omgeving van Arnhem. Omdat sommige mensen best een stukje moeten rijden, beginnen we met een kopje koffie/thee met wat lekkers. Zo hebben we tijd om elkaar even te leren kennen en kan ik vast wat korte theorie met jullie delen.

persoonlijke aandacht

Ik geloof in persoonlijke aandacht, daarom kom ik tijdens een workshop regelmatig meekijken en geef ik je tips op basis van jóuw leervragen.

Kleine groepen

De niveaus kunnen vooral tijdens een basisworkshop behoorlijk uit elkaar liggen. Ik hou de groepen daarom graag klein. De theorie is algemeen, maar per persoon zal ik mijn best doen om waar nodig verdieping of juist extra uitleg te geven.

leren stopt nooit

Leren stopt nooit en daarom geef ik je graag de mogelijkheid om na de workshop 3 foto’s op te sturen voor feedback. Maak hier gerust gebruik van, ik zal zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk reflecteren op je foto’s 

achteraf nog even nalezen

Omdat ik tijdens de workshop veel informatie deel, is het fijn om dit later nog eens rustig door te kunnen lezen. Jullie ontvangen daarom na afloop van de workshop een handout van me.

Nog vragen?

Je kunt me altijd een mailtje sturen met je extra vragen!

BASISWORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE

De basisworkshops zijn bedoeld voor iedereen die graag meer wil leren over natuurfotografie en vooralsnog voornamelijk op de automatische stand fotografeert. In een klein groepje gaan we aan de slag met de basisprincipes van natuurfotografie.

Basisworkshop zomer

Zondag 19 juli 2020

MEER INFORMATIE

Basisworkshop zomer

Zaterdag 1 augustus 2020

MEER INFORMATIE

WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE

Deze workshops zijn bedoeld voor iedereen die al bekend is met de basisprincipes van de fotografie. Ik ga niet meer (uitgebreid) in op de belichtingsdriehoek en besteed met name aandacht aan beeldopbouw en anders leren kijken naar de natuur om ons heen. Voor iedereen die het leuk vindt om met een andere blik de natuur te fotograferen.

workshop ZOMER

zaterdag 25 juli 2020

MEER INFORMATIE

workshop ZOMER

Vrijdag 14 augustus 2020

MEER INFORMATIE

'fotograferen met je smartphone'

De workshop ‘fotograferen met je smartphone’ geef ik in 2020 een aantal keer in samenwerking met IVN Arnhem. Aanmelden gaat in dit geval ook via hun website.

Daarnaast is deze workshop ook op aanvraag bij ARNHEMSMEISKE zelf in te plannen. Hij is geschikt voor iedereen die een smartphone heeft en het leuk vindt om de natuur daarmee te leren vastleggen.

Voor kinderen vanaf een jaar of tien heb ik een aangepaste workshop. Wil je hier meer over weten? Mail me dan gerust!

‘fotograferen met je smartphone’ – zomer

vrijdag 10 juli 2020

zaterdag 22 augustus 2020

vrijdag 28 augustus 2020

MEER INFORMATIE

 ‘fotograferen met je smartphone’ – najaar

vrijdag 11 september 2020

vrijdag 23 oktober 2020

MEER INFORMATIE

is er nog meer?

er is nog meer!

één op één

alle aandacht voor jou?

Vind je het fijner om een keer één op één met mij op pad te gaan? Dat kan ook. We zoeken een van de parken in Arnhem uit en op basis van je fotowensen gaan we een paar uur aan de slag. Ik probeer je zoveel mogelijk te leren en je komt geheid met mooie plaatjes thuis!   

Boek nu een workshop!

Ben je enthousiast geworden om van mij te leren en/of een keer met mij op pad te gaan?

Klik dan hieronder om meteen naar het aanmeldformulier te gaan!

Ga naar de aanmeldpagina!