Arnhemsmeiske

…. omdat passie zichzelf

vermenigvuldigt als je het deelt.

samenwerken

Als het aankomt op natuur en natuurfotografie, dan ga ik graag de samenwerking aan met ondernemers, bedrijven en stichtingen. 

 

Sinds het voorjaar van 2019 geef ik voor IVN Arnhem cursussen en workshops in de natuurfotografie. Deze samenwerking verloopt erg prettig en ik vind het een plezier om met hen samen te werken!

Sinds de zomer van 2019 ben ik columnist bij Natuurfotografie.nl. Ik schrijf eens in een paar maanden een column voor hen. Deze columns hebben betrekking op mijn eigen beleving en ervaringen in de natuurfotografie.

Boeksz.com is een leuke en inspirerende website op het gebied van fotografie. Je kunt er terecht voor de nieuwste fotografie-boeken, maar ook voor inspiratie via onder andere blogs, fototips en poëzie. Ik ben lid van het blog-team en schrijf (helaas een stuk minder dan voorheen) zo nu en dan een natuurblog voor deze site, onder de naam Arnhemsmeiske Verwondert.

 In 2018 benaderde Matilde Boelhouwer mij voor een vrijwillige klus: het maken van promofoto’s voor haar nieuwe project. Zij heeft prachtige kunstmatige bloemen ontworpen, die via zonne-energie suikerwater afgaven. Het is bedoeld als noodvoorziening voor insecten in tijden van weinig voedsel. Mooi project en ik droeg graag mijn steentje bij!