Arnhemsmeiske

…. omdat passie zichzelf

vermenigvuldigt als je het deelt.

Meeting

Hou jij van de natuur én van fotograferen?

Praat je graag over je passie?

Hou je van het ontdekken van nieuwe plekjes?

Breid je je netwerk graag uit met gelijkgestemden?

 LEES DAN VERDER! 

vier keer ‘ja’?

Dus je vindt het leuk om te fotograferen, om in de natuur te zijn, nieuwe plekjes te ontdekken én om samen met gelijkgestemden deze mooie hobby te delen?

Perfect! Dan ben jij DE persoon om je aan te melden voor een gezellige, laagdrempelige, inspirerende en leerzame middag!

Wat gaan we doen?

verbinden

Ik organiseer deze meeting vooral om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Natuurfotografie is een fantastische hobby en er is niets leukers dan dat met elkaar te delen. En hoe gaaf is het om je netwerk van ‘fotomaatjes’ uit te breiden?

verwonderen

Naast ontmoeten van andere natuurfotografieliefhebbers, daag ik jullie ook uit om met de camera op pad te gaan. In deze online variant gaan we helaas niet écht met elkaar de natuur in, maar ik weet zeker dat er in jouw buurt ook mooie plekjes zijn om je te laten verwonderen!

verbeelden

En naast al dat verbinden en verwonderen is er natuurlijk ook heel veel tijd en ruimte om te fotograferen. Er valt zoveel te ontdekken in de natuur en je bent vrij om al die mooie plekjes op de foto te zetten. En jouw mooiste foto krijgt ook nog een heel mooie plaats op mijn website! 🙂

 

en dan nog dit

Ik had een geweldig programma bedacht en opgezet, maar door persoonlijke omstandigheden én de nog steeds lopende Corona-situatie heb ik besloten om het fysieke programma om te zetten in een online programma. Jammer, maar ik weet zeker dat ook deze middag inspiratie gaat geven en je aanzet om met nog meer plezier op pad te gaan!

En… niet onbelangrijk: dit programma is helemaal G R A T I S!
Er is namelijk niets leuker dan het delen van deze mooie passie en omdat geven vaak net zo leuk is als krijgen! Dit is dus mijn cadeautje aan jullie!

 

Online ontmoeten

We starten de middag met een drankje achter je eigen laptop, pc, telefoon of tablet. Online maken we kennis met elkaar en deel ik een paar van mijn meest waardevolle tips. Hebben jullie vragen? Stel ze dan zeker! En heb je zelf leuke tips? Dat is helemaal tof! Van elkaar leren we veel. 

 

 

OP pad!

Na dit online uurtje gaat iedereen zelf op pad met de camera en houden we contact via de speciaal daarvoor opgezette Facebook-pagina. Heb je geen Facebook? Geen probleem! We zien elkaar later in de middag alsnog online. 🙂

En woont één van de andere deelnemers in de buurt? Spreek dan gerust samen af! Wie weet leer je zo een gezellig fotomaatje of een nieuw stukje natuur kennen!

Afsluiting

Aan het eind van de middag, treffen we elkaar weer voor een gezellige afsluiting. Ik vind het leuk om jullie foto’s te zien en te horen wat zo’n middagje fotograferen voor jullie heeft gedaan!

Je allermooiste foto van die dag, mag je naar me opsturen en die plaats ik op mijn website. Zo krijgen we een mooie compilatie van de dag en kun je na afloop nog even nagenieten

Facebook

Ik ben niet superactief op Facebook, maar ik denk dat het aanmaken van een groep dé manier is om samen te delen en in contact te blijven tussen de online momenten in. 

Iedereen die zich aanmeldt krijgt van mij meer informatie per e-mail en daarin zal ik ook vragen om je Facebook-account met me te delen. Ik kan je dan vast toevoegen aan de groep! 

 

klinkt leuk, toch?

meld je nu aan!

Deze online meeting is helemaal gratis en levert je hopelijk vooral veel inspiratie en nóg meer plezier in de natuurfotografie op!

 

ja, ik ben erbij!

 

Ik meld me bij deze aan voor de meeting op zondag 13 september. Ik geef toestemming voor het gebruiken van mijn e-mailadres voor het toesturen van verdere informatie over deze meeting. 

5 + 9 =