Arnhemsmeiske

…. omdat passie zichzelf

vermenigvuldigt als je het deelt.

Deze meeting stond eerst gepland op zondagmiddag 17 mei. In verband met de ontwikkelingen rondom het Corona-virus is deze meeting helaas geannuleerd en heb ik gezocht naar een nieuwe datum. Deze nieuwe datum is zondagmiddag 13 september 2020! Iedereen die zich heeft aangemeld voor de meeting op 17 mei ontvangt van mij persoonlijk bericht. Ik hoop dat we in september het virus voldoende onder controle hebben om met elkaar op pad te gaan!

Meeting

Hou jij van de natuur én van fotograferen?

Praat je graag over je passie?

Hou je van het ontdekken van nieuwe plekjes?

Breid je je netwerk graag uit met gelijkgestemden?

 LEES DAN VERDER! 

vier keer ‘ja’?

Dus je vindt het leuk om te fotograferen, om in de natuur te zijn, nieuwe plekjes te ontdekken én om samen met gelijkgestemden deze mooie hobby te delen?

Perfect! Dan ben jij DE persoon om je aan te melden voor een gezellige, laagdrempelige, inspirerende en leerzame middag!

Wat gaan we doen?

verbinden

Ik organiseer deze meeting vooral om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Natuurfotografie is een fantastische hobby en er is niets leukers dan dat met elkaar te delen. En hoe gaaf is het om je netwerk van ‘fotomaatjes’ uit te breiden? Je hebt de persoon dan al een keer in het echt gezien en de stap om samen een keer op pad te gaan, is dan een stuk kleiner!

verwonderen

Naast ontmoeten van andere natuurfotografieliefhebbers, gaan we ook met elkaar en een gids op pad om de natuur van Park Sonsbeek beter te leren kennen. IVN Arnhem kent verschillende enthousiaste gidsen en die nemen ons mee op ontdekkingstocht.

verbeelden

En naast al dat verbinden en verwonderen is er natuurlijk ook heel veel tijd en ruimte om te fotograferen. Er valt veel te ontdekken in het park en je bent vrij om al die mooie plekjes op de foto te zetten. En jouw mooiste foto krijgt ook nog een heel mooi plekje op mijn website! 🙂

 

en dan nog dit

Ik ben op dit moment druk bezig met de concrete invulling van het programma. Gidsen worden benaderd, ontvangstlocatie wordt gezocht en ik denk na over een paar leuke extraatjes voor iedereen die zich aanmeldt. 

Maar de onderstaande dingen weet ik zeker:

Park Sonsbeek

Ik heb bewust gekozen voor Park Sonsbeek in Arnhem. Het is uitstekend bereikbaar met het ov en met de auto. Park Sonsbeek biedt voor ieder wat wils. Er is een fijne ligweide, een hertenkamp, een bos, een steile tuin met de mooiste bloemen en planten (en dus ook insecten!), er is een grote vijver, een mini watervalletje en nog veel meer. Neem je camera mee en leef je uit!

Mooiste foto

Je allermooiste foto van die dag, mag je naar me opsturen en die plaats ik op mijn website. Zo krijgen we een mooie compilatie van de dag en kun je na afloop nog even nagenieten!

ontvangst & picknick

We beginnen de middag op een gezellig terrasje, waar we elkaar alvast een beetje kunnen leren kennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Van daaruit gaan we in groepjes op pad met een natuurgids en als we weer bij elkaar komen staat er een gezellige picknick klaar. Kletsen, drinken, eten en fotograferen… voel je vrij om te doen waar jíj zin in hebt!

 GOODIE BAG

Iedereen die zich aanmeldt via onderstaande link, krijgt van mij een goodie bag mee. Gevuld met allerlei leuks en lekkers van Arnhemse bodem!

Wát er in zit, blijft nog even een verrassing, dat ga je vanzelf zien op zondag 13 september! 🙂

 

 

klinkt leuk, toch?

meld je nu aan!

Voor alle moeite en kosten die ik maak, vraag ik voor deze meeting wel een kleine vergoeding.

Voor €15,- zorg ik dat het je aan niets zal ontbreken! Dit bedrag hoeft pas in september betaald te worden, als zeker is dat de dag doorgaat! Ik kom er dan bij je op terug. 

ja, ik ben erbij!

 

Ik meld me bij deze aan voor de meeting op zondag 13 september in Park Sonsbeek te Arnhem. Ik geef toestemming voor het gebruiken van mijn e-mailadres voor het toesturen van verdere informatie over deze meeting. De bijdrage van €15,- betaal ik in september, na meer informatie hierover per e-mail.

14 + 7 =