arnhemsmeiske

MEETING

… omdat passie zichzelf vermenigvuldigt

als je het deelt

Meeting

Hou jij van de natuur én van fotograferen?

Praat je graag over je passie?

Hou je van het ontdekken van nieuwe plekjes?

Breid je je netwerk graag uit met gelijkgestemden?

 LEES DAN VERDER! 

Op dit moment staat er nog geen nieuwe meeting gepland. Hou mijn website in de gaten. Je kunt je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief, dan lees je erover zodra er meer bekend is!

vier keer ‘ja’?

Dus je vindt het leuk om te fotograferen, om in de natuur te zijn, nieuwe plekjes te ontdekken én om samen met gelijkgestemden deze mooie hobby te delen?

Perfect! Dan ben jij DE persoon om je aan te melden voor een gezellige, laagdrempelige, inspirerende en leerzame online meeting op vrijdag 16 en zaterdag 17 april!

Wat gaan we doen?

verbinden

Ik organiseer deze meeting vooral om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Natuurfotografie is een fantastische hobby en er is niets leukers dan dat met elkaar te delen. En hoe gaaf is het om je netwerk van ‘fotomaatjes’ uit te breiden?

verwonderen

Naast ontmoeten van andere natuurfotografieliefhebbers, daag ik jullie ook uit om met de camera op pad te gaan. In deze online variant gaan we helaas niet écht met elkaar de natuur in, maar ik weet zeker dat er in jouw buurt ook mooie plekjes zijn om je te laten verwonderen!

verbeelden

En naast al dat verbinden en verwonderen is er natuurlijk ook heel veel tijd en ruimte om te fotograferen. Er valt zoveel te ontdekken in de natuur en je bent vrij om al die mooie plekjes op de foto te zetten. En jouw mooiste foto krijgt ook nog een heel mooie plaats op mijn website! 🙂

 

en dan nog dit

Ik had begin 2020 een geweldig programma bedacht en opgezet, maar door persoonlijke omstandigheden én de nog steeds lopende Corona-situatie heb ik het fysieke programma omgezet in een online programma. De eerste meetingen in september en april waren een groot succes! Erg gezellig en inspirerend en sowieso leuk om je mede-natuurfotografen wat beter te leren kennen! De groep volgt elkaar nog steeds op Instagram!

 

Online ontmoeten

We starten op vrijdagavond met een drankje achter je eigen laptop, pc, telefoon of tablet. Online maken we kennis met elkaar en deel ik een paar van mijn meest waardevolle tips. Hebben jullie vragen? Stel ze dan zeker! En heb je zelf leuke tips? Dat is helemaal tof! Van elkaar leren we veel. 

 

 

OP pad!

De volgende ochtend gaat iedereen zelf op pad met de camera en houden we contact via de speciaal daarvoor opgezette Facebook-pagina. Heb je geen Facebook? Geen probleem! We zien elkaar later in de middag alsnog online. 🙂

En woont één van de andere deelnemers in de buurt? Spreek dan gerust samen af! Wie weet leer je zo een gezellig fotomaatje of een nieuw stukje natuur kennen!

Afsluiting

Aan het eind van de middag, treffen we elkaar weer voor een gezellige afsluiting. Ik vind het leuk om jullie foto’s te zien en te horen wat zo’n middagje fotograferen voor jullie heeft gedaan!

Je allermooiste foto van die dag, mag je naar me opsturen en die plaats ik op mijn website. Zo krijgen we een mooie compilatie van de dag en kun je na afloop nog even nagenieten

Facebook

Ik ben niet superactief op Facebook, maar ik denk dat het aanmaken van een groep dé manier is om samen te delen en in contact te blijven tussen de online momenten in. 

Iedereen die zich aanmeldt krijgt van mij meer informatie per e-mail en daarin zal ik ook vragen om je Facebook-account met me te delen. Ik kan je dan vast toevoegen aan de groep! 

 

klinkt leuk, toch?

meld je nu aan!

Deelname aan dit gezellige, inspirerende en leerzame programma kost slechts €7,50! Voor dit bedrag krijg je een fijne inspiratieboost, maak je kennis met enthousiaste mede-fotografen, word je lid van een gezellige Facebookgroep en maak je ook nog eens kans op het winnen van een mooie kaartenset uit mijn webshop!

 

ja, ik ben erbij!

 

Ik meld me bij deze aan voor de meeting op vrijdag 16 en zaterdag 17 april. Ik geef toestemming voor het gebruiken van mijn e-mailadres voor het toesturen van verdere informatie over deze meeting. 

4 + 2 =