Geschreven door: Janneke van der Pol

zondag, jan 14

Welkom op mijn gloednieuwe website!
Wat leuk dat je even komt kijken. 😃

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor me. Het was het jaar waarin een hobby uitgroeide tot een passie. Het jaar waarin ik leerde dat door die passie te volgen, er mooie dingen op mijn pad kwamen en er deuren openden waarvan ik geen idee had dat ze er waren.

2017 heeft me geleerd dat ik mag (wat zeg ik… moet!) gaan voor waar ik blij van word. En dat mijn hart volgen niet alleen míj heel blij maakt, maar – zo heb ik gemerkt – ook andere mensen inspireert. En dat is het mooiste dat er is!

En om die laatste reden, heb ik deze website opgezet. Om mijn passie en enthousiasme voor fotografie te delen. Met jou! Om je te inspireren en misschien zelfs wel om je wat te leren.

Dus nogmaals: welkom hier en blijf vooral af en toe langskomen! De site is nu nog een beetje kaal, maar ik ga er alles aan doen om dat zo snel mogelijk te veranderen.

In de tussentijd ben ik natuurlijk ook te volgen via mijn instagram-account: instagram.com/arnhemsmeiske.

Misschien vind je dit ook leuk?

f*ck het perfecte plaatje

f*ck het perfecte plaatje

F*ck het perfecte plaatje of... bestaat dat 'perfecte plaatje' eigenlijk wel? Nou Janneke, wat is dat nou voor taal in...

DRIE GOUDEN TIPS voor macrofotografie

DRIE GOUDEN TIPS voor macrofotografie

Welke wijze lessen heb ik de afgelopen jaren geleerd en welke mogen zeker niet verloren gaan? Naast de technische beheersing van je camera en kennis over en inzicht in het fotograferen van de kleine natuur, besteed ik ook altijd aandacht aan mijn drie ‘gouden tips’.

macrofotografie OP DE VIERKANTE METER

macrofotografie OP DE VIERKANTE METER

Fotograferen op de vierkante meter; de kleine natuur vraagt om klein kijken. Het vraagt om verwondering en oprechte aandacht. En daar hoef je niet ver voor te gaan. Eén vierkante meter in de natuur is meer dan voldoende.

2 Reacties

 1. Tineke

  Geweldig om je nu te volgen op je blog,
  Ik wordt hier ook door geinspireerd. Ik kom gauw nog eens terug.
  Succes met je geweldige hobby,
  Je trouwste fan,

  Antwoord
 2. Annette Spijker

  Vanochtend heb ik je eerste column op de website natuurfotografie.nl gelezen. Hartstikke leuke column met schitterende foto’s. Foto’s ‘naar mijn hart’. Zelf vind ik macrofotografie ook het leukste en mooiste om te doen. Heerlijk de natuur in, het liefst in je eentje, en maar zien wat er te fotograferen valt. Bloemen, vlinders, bijen, hommels en libellen, enz., allemaal even leuk en mooi om te fotograferen.
  Door het lezen van je column ben ik ook op je website terecht gekomen en heb net een flink aantal van je blogs gelezen. Ook hartstikke leuk en interessant! Ik zal je website zeker regelmatig bezoeken en je tips in praktijk proberen te brengen. Ik zou het leuk vinden als je ook een keer op mijn website zou willen kijken en er misschien (kort) commentaar wilt geven.
  In ieder geval heb jij er een trouwe bezoeker van je website en blogs bijgekregen. Tot een volgende keer!

  Groetjes,
  Annette

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *