Arnhemsmeiske

…. verbeelding, verwondering

en verbinding

Verbeelding | verwondering | verbinding

Word jij ook zo blij van fotograferen? Ben je altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Geniet jij ook zo van het in de natuur zijn? Gaat het jou ook vooral om het proces van fotograferen en niet slechts om het schieten van het ‘perfecte plaatje’? Vind je het leuk om gelijkgestemden te ontmoeten?

Dan zit je hier op de goede plek!

Bovenstaande is precies op mij van toepassing! Enkel het perfecte plaatje nastreven is niets voor mij. Ik geniet van de tijd die ik doorbreng in de natuur met mijn camera. Dan verleg ik mijn focus van de dagelijkse beslommeringen naar de mooie (het liefst) kleine natuur en komt mijn hoofd tot rust.

Ik laat mij verwonderen door wat de natuur me brengt en word blij van de gesprekjes die ik onderweg met mede-fotografen en/of natuurliefhebbers maak. Verwondering, verbinding en verbeelding. Dat is wat de natuurfotografie me brengt. En dát is, wat ik met heel veel liefde en passie op deze website met jullie wil delen!

verbeelding

wordt nog aangevuld…

verwondering

wordt nog aangevuld…

verbinding

wordt nog aangevuld…