Arnhemsmeiske

…. omdat leren zo veel leuker is

als je het samen doet.

Cursussen

 

Sinds 2019 geef ik in samenwerking met IVN Arnhem basis- en vervolgcursussen natuurfotografie.

Ik geef de cursus en begeleidt de excursie-ochtenden. De verdere organisatie van deze cursus (van het inschrijfproces tot het verzorgen van de koffie en thee) ligt in handen van de mensen van IVN Arnhem. Sámen zorgen we voor een gezellige en leerzame cursus.

 

Wat kun je verwachten?

ARNHEM ontdekken

De praktijkochtenden vinden allemaal plaats in en rond Arnhem. Arnhem is een groene stad en dat is te zien aan de vele stadsparken en landgoederen. We zoeken met jullie deze mooie plekjes op!

gezelligheid

Uit ervaring kan ik vertellen dat de sfeer tijdens de lesavonden en de excursies erg gezellig en ontspannen is. Leren doe je samen en ik probeer dit ook zoveel mogelijk te stimuleren!

persoonlijke aandacht

Ik geloof in persoonlijke aandacht, daarom probeer ik met name tijdens de excursies iedereen aandacht te geven en op weg te helpen. En mocht je vragen hebben die ik tijdens de excursies of de cursus niet kan beantwoorden, dan mag je me altijd mailen!

beeld-
bespreking

Je kunt veel leren van het kijken en bespreken van andermans foto’s. Daarnaast is het ontvangen van opbouwende feedback op je eigen foto’s ook zeer leerzaam. Om deze redenen besteden we hier uitgebreid aandacht aan tijdens de lesen.

natuur
fotografie

Het lijkt wellicht overbodig om te noemen, maar veel fotocursussen zijn gericht op algemene fotografische kennis. Deze cursus is puur gericht op de natuurfotografie. Dat betekent dat ik niet inga op bijvoorbeeld portretfotografie of studiofotografie. Alles staat in het teken van de natuurfotografie.

direct door?

De vervolgcursus vindt zowel in het voor- als in het najaar plaats en sluit mooi aan op de basiscursus. Heb je de smaak dus te pakken? Dan kun je direct door met de verdiepende cursus. 

achteraf nog even nalezen

Na afloop van elke les krijg je een handout per mail opgestuurd, zodat je alles nog even rustig kunt nalezen! En heb je nog vragen? Stel ze dan gerust aan me!

 

Nog vragen?

Je kunt me altijd een mailtje sturen met je extra vragen!

basiscursus nATUURFOTOGRAFIE

De basiscursussen zijn bedoeld voor iedereen die graag meer wil leren over natuurfotografie en vooralsnog voornamelijk op de automatische stand fotografeert. Je leert alles over de belichtingsdriehoek, de compositieleer en anders leren kijken. Daarnaast gaan we kort in op de macrofotografie, de landschapsfotografie en wildlifefotografie.

Basiscursus voorjaar

maart – april 2020

VOLGEBOEKT

MEER INFORMATIE

Basiscursus zomer

juni – juli 2020

MEER INFORMATIE

Basiscursus najaar

september – oktober 2020

MEER INFORMATIE

vervolgcursus NATUURFOTOGRAFIE

De vervolgcursus is bedoeld voor iedereen die al bekend is met de basisprincipes van de fotografie. We behandelen kort nogmaals de belichtingsdriehoek en besteden dan met name aandacht aan beeldopbouw en anders leren kijken naar de natuur om ons heen. Daarnaast komen onder andere verschillende creatieve technieken, HDR, high key en low key fotografie aan bod. Voor iedereen die het leuk vindt om met een andere blik de natuur te fotograferen.

vervolgcursus voorjaar

mei – juni 2020

MEER INFORMATIE

vervolgcursus
najaar

oktober – november 2020

MEER INFORMATIE