Door

jullie bestellingen

mag ik nu al

153

kaartjes sturen

naar mensen die wel

wat extra aandacht en liefde

kunnen gebruiken!

 

 

 

Corona – actie!

Fotograferen is heerlijk! En de mooie plaatjes na afloop bekijken is vaak minstens zo leuk! Maar als die plaatjes op je computer blijven staan of slechts kortstondig op je social media account aan mensen worden getoond, is dat toch een beetje zonde. Vind je ook niet?

Omdat ik het delen van de passie voor natuur- en natuurfotografie één van de mooiste dingen vind én altijd op zoek ben naar verbinding, had ik een goed idee! (vond ik zelf… ;-))

In deze bizarre tijd, blijkt het zoeken naar verbinding op afstand soms nog een hele opgave. Even bij elkaar op bezoek of iemand persoonlijk een hart onder de riem steken, is niet meer zo eenvoudig. Kun jij je opa, oma, vader, moeder, lieve vriendin of vriend, dochter, zoon, kleinkinderen, oom en/of tante ook zo lang niet zien? En wil je ze wel laten weten dat je aan ze denkt? Stuur ze dan een kaartje!

En het mooiste van alles is: als jij dadelijk in mijn winkeltje kaarten koopt, dan help je indirect anderen ook aan een klein geluksmomentje! ❤

Want… Zolang de Corona-crisis duurt, heb ik een superleuke actie bedacht!

De ‘2 voor jou & 1 voor een ander‘-actie!

Nu klinkt dat misschien een beetje hebberig (we hebben immers geleerd om eerlijk te delen), maar… Het is juist heel gul! Want voor elke twee kaarten die je koopt, verstuur ik één kaartje naar iemand die wat extra aandacht kan gebruiken, ouderen of zieken in een verzorgingstehuis bijvoorbeeld. Uiteraard deel ik het bewijs van mijn actie op mijn Instagram-account. 

Direct naar de kaartjes ->

mag je de deur niet uit?

Zit je in quarantaine / isolatie en mag je de deur niet uit?

Lukt het je om andere redenen niet om een kaartje zélf te versturen?

Maar….wil jij héél graag iemand een leuk kaartje sturen?

Dan doe ik het toch gewoon voor je!

1. Kies je kaart

Kies hier een kaartje (of meer dan één) uit en voeg deze toe aan je winkelwagentje.

 

2. Verzendmethode

Kies bij de verzendmethode voor ‘door mij laten versturen’. Heb je meer dan één kaart? De website rekent de totale verzendkosten direct voor je uit.

Het is helaas niet mogelijk om in één bestelling kaartjes voor jezelf te kopen én een kaartje door mij te laten versturen.

Dit werkt het beste als je voor elke kaart een nieuwe bestelling plaatst!

 

3. ‘personaliseer’

Wil je dat ik je kaartje schrijf en op de post doe? Vermeld dan de naam en adresgegevens van de ontvanger en je boodschap in het ‘opmerkingen’-veld bij het afrekenen.

geen postzegel in huis?

 

Wist je trouwens dat je voor postzegels niet naar de winkel hoeft? Je kunt ze online kopen via postnl.nl. Je ontvangt dan een code van 9 getallen en letters welke je op de plek van de postzegel schrijft. Je hoeft je kaartje alleen maar op de post te doen en zo heb je meteen een frisse neus gehaald!